MAVAS KIDS

Inovativan dizajn, korištenje najkvalitetnijih materijala (hrast) i raznovrstan asortiman - to su naša dječija igrališta, koja potiču djecu na kreativnu igru, uče ih održavati ravnotežu te potiču njihove motoričke i socijalne vještine.

U ponudi imamo sve: od kompletnih dječijih igrališta koje sami projektujemo i instaliramo, pa do pojedinačnih elemenata za različite dječije aktivnosti: tobogani, ljuljaške, penjalice, njihalice itd.

Sva oprema je pažljivo osmišljena tako da zadovolji visoke standarde sigurnosti djece, atraktivno dizajnirana modernim oblicima i različitim kombinacijama boja, te izrađena kvalitetnim materijalima koji trebaju da omoguće dugotrajnu eksploataciju pri intenzivnom korištenju.

Posebno ističemo korištenje hrasta, koja drvenim elementima igrališta omogućuje vrhunsku izdržljivost i dugotrajnu eksploataciju.

Izdvajamo iz ponude

KOMPLETNA IGRALIŠTA

KOMPLETNA IGRALIŠTA

Vivamus ac eros at nisl sagittis ornare. Ut ipsum lacus, Integer vel nisl et tortor gravida pharetra.

Pročitajte više

NJIHALICE

NJIHALICE

Vivamus ac eros at nisl sagittis ornare. Ut ipsum lacus, Integer vel nisl et tortor gravida pharetra.

Pročitajte više

PENJALICE

PENJALICE

Vivamus ac eros at nisl sagittis ornare. Ut ipsum lacus, Integer vel nisl et tortor gravida pharetra.

Pročitajte više

LJULJAŠKE

LJULJAŠKE

Djeci će priuštiti nezaboravne trenutke, druženje i uživanje po lijepom vremenu.

Pročitajte više

TOBOGANI

TOBOGANI

Obradujte djecu i omogućite im zdrav razvoj i igru na svježem vazduhu uz najveći izbor tobogana

Pročitajte više

Tu smo zbog vas!

Imate li neku početnu zamisao ili ideju kako vaše igralište treba da izgleda? Javite nam se i rado ćemo vam pomoći da vaše zamisli pretočimo u konkretan projekat. Kreiraćemo detaljan plan i specifikaciju svih materijala i usluga koje možemo realizovati, kako bi konačan rezultat bilo baš ono što vam je i potrebno, unutar predviđenog budžeta i najkvalitetniji način.
Naš stručni tim će za vas izvršiti detaljno projektovanje svih aspekata vašeg budućeg sportskog terena, dječijeg igrališta, balon hale ili bilo kojeg sličnog objekta, te ćemo vam pomoći da konačno rješenje bude moderno organizovano, estetski dotjerano, energetski efikasno i spremno za dugogodišnju intenzivnu upotrebu.
Mavas posjeduje kompletnu mehanizaciju i sertifikovano ljudstvo za instalaciju vještačkih podloga i igrališta, i možemo da odgovorimo svakom izazovu koji se pojavi pred nama. Naše usluge instalacije dostupne su na bilo kojoj lokaciji i u bilo kojoj državi. O kvalitetu instaliranih terena od strane preduzeća Mavas govori preko 200.000m2 pod vještačkom travom i više hiljada zadovoljnih korisnika. Do sada smo pored Bosne i Hercegovine obavili instalacije terena u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji.
Raspolažemo sopstvenim mašinama za održavanje svih vrsta podloga. Nudimo kvalitetan i brz servis na prostoru Bosne i Hercegovine i regije. Naši radnici raspolažu sa bogatim iskustvom u održavanju i reparaciji sportskih podloga. U ponudi imamo godišnje i mesečno održavanje terena sa veštačkom travom bez obzira na proizvodjača i vrstu trave. Potpisivanjem godišnjeg ugovora o održavanju terena sa veštačkom travom garantujemo produženje roka trajanja i do dvije godine duže nego bez održavanja, čime se višestruko isplaćuje teren kroz eksploataciju.

ZAŠTO SMO NAJBOLJI U REGIONU?

Naša misija je uraditi sve projekte visokog kvaliteta u najkraćem vremenu, u suradnji s našim klijentima.
Odlučni da dajemo najbolje usluge za naše klijente, uzimajući u obzir zdravlje i sigurnost okoliša.